maNganin Eurovision Şarkisi Hazir..


Manga Eurovision için İngilizce şarkı hazırladı

Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil edecek olan maNga, TRT'ye sözü ve müziği kendisine ait üç şarkı teslim etti.

Eurovision şarkısı yarın TRT’nin müzik otoritelerinden oluşan 10 kişilik jüri tarafından seçilecek. Şarkı, hazırlıkları tamamlandıktan sonra şubatın son haftasında kamuoyuna açıklanacak.

HER İHTİMALE KARŞI TÜRKÇE SÖZLER DE HAZIRLANDI

maNga’nın şarkısının İngilizce mi, yoksa Türkçe mi olacağı merak konusuydu. TRT bu konuda grubu serbest bıraktığını açıklamış, grup üyeleri de şarkı oluştuktan sonra söz yazarken kararlarını vereceklerini ifade etmişti. Grup üç şarkıyı melodik yapılarına daha uygun olduğu için İngilizce hazırladı. Her ihtimale karşı, şarkılara Türkçe sözler yazdı. Ancak TRT’nin de son dakika bir değişiklik olmazsa İngilizce şarkıya sıcak baktığı öğrenildi.

Eurovision şarkısının klibi mart başında hazırlanacak. TRT yetkilileri, şarkının son kaydını ve klibini 22 Mart’ta Oslo’ya götürerek delegasyon başkanlığına teslim edecek.

"HADİSE GİBİ YORULMAYIZ"

Eurovision sürecini internet sitesi üzerinden halkla paylaşan maNga, şarkının belirlenmesinin ardından yurtdışı tanıtım turnesine çıkacak. Hadise’nin geçen yıl çıktığı tanıtım turnesinde çok yorulduğu için yarışma gecesi performansının düştüğü hatırlatılan grup üyeleri, “Tur programı henüz belli olmadı ama biz performansa dayalı bir grup olarak zor tempoya alışkınız. Konserden zevk alan ve her konsere sanki son konserimiz gibi çıkan bir ekibiz. Problem olacağını tahmin etmiyoruz” dediler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder